Treneren til verdens beste fotballkeeper kommer til Oslo i juni!
John Achterberg, treneren til Allison Becker (kåret til verdens beste keeper) er invitert av Oslo Keeperskole as for å lære bort sine kunnskaper til ungdommer fra 10 til 17 år.

«Vi forventer rundt 120 deltagere på Haraløkka, som er Bøler fotballs hjemmebane. Dette er et «scoop» og unikt at en privat aktør som oss har lykkes med å få over en slik internasjonal trenerkapasitet.»  Det forteller Lars Hoel, som er daglig leder i Oslo Keeperskole. «Vi er Skandinavias største selskap innen keepertrening med avdelinger i Oslo, Trøndelag, Rogaland, Vestfold, Innlandet, Agder og Nordland. Det er nok vår posisjon og måten vi jobber og utvikler oss på som var utslagsgivende da John Achterberg takket ja.»

Breddearrangement

Arrangementet finner sted på Bøler i juni og vil bestå av keepertrening og et foredrag som sikkert vil inneholde noen interessante historier fra fjorårets Champions League triumf og årets vei mot sannsynlig seier i Premiere League.

Arrangementet er tilgjengelig for keepere fra 10 til 17 år, både gutter og jenter fra hele landet uansett ferdighetsnivå. Dette er et breddearrangement – og ikke noe akademi! Oslo Keeperskole stiller også med sine dyktige instruktører! Det sportslige opplegget styres selvsagt 100% av John Achterberg