OPPSTART 6 Oktober 2024

Også denne vintersesongen har vi valgt å gjennomføre vår keepertrening i den flotte fotballhallen på Kalbakken. https://www.grei.no/grei-fotballhall/

Vi har fått tid i hallen og leier nå 1/4 bane i 3 timer. Først trener Utviklingsgruppen den første 1,5 timen, så kommer Akademigruppen og trener den neste 1,5 time.

Vi viderefører suksessen med vårt keepertrening som ble fulltegnet på rekordtid de siste årene. Vi har dessverre hatt venteliste, så det gjelder å være tidlig ute! Utviklingsgruppen gjennomføres over 12 søndagskvelder inne i OBOS-HALLEN (16.00-17.30). Første pulje fra oktober til jul. Andre pulje fra januar til mars

Utviklingsgruppen er for keepere (gutter og jenter)mellom 10 og 13 år som ønsker å bruke høsten/vinteren på tilpasset kvalitetstrening. Vi trener i grupper på 10 keepere og legger opp til et utviklende og krevende opplegg så det er viktig at de som melder seg på legger inn både full fokus og innsats. Vi benytter erfarne instruktører som holder et godt faglig keepertrener-nivå.

 

Prisen er 3.900.- som inkluderer 12 økter.

Deltakerne får anledning til å kjøpe keeperhansker fra Select til halv pris. Dette vil vi ta bestilling på ved første økt, men skriv gjerne på ved påmelding at dere ønsker hanske – ikke forpliktende.

Det er begrenset med plasser i hver pulje og vi fyller opp gruppene fortløpende.

Vel møtt

 

OSLO KEEPERSKOLE AS

 

oktober 6 @ 16:00 — desember 22 @ 17:30
16:00 — 17:30 (1849h 30′)

Oslo

Påmelding