Velkommen til keeperskole på Lyngbø Sportsklubb sin bane på Lyngbø Idrettspark. Jenter og gutter mellom 10 og 16 år er velkomne

Disse dagene er fullspekket med spesialisert keepertrening. Det er 2 dager med MYE keepertrening. For mange er dette krevende og veldig inspirerende.

For å ikke slite oss helt ut, så legger vi inn noen pauser underveis – når det passer seg.

Vi starter kl. 09.00 og avslutter 13.00. Oppmøte er 15 minutter før på lørdag – for å registrere de fremmøtte.

Keeperskolene våre er egnet for gutter og jenter mellom 10 og 16 år. Om du har en keeper som er yngre enn dette, men som er veldig motivert – kan vi strekke oss til å ta imot opp til 8-åring. Men da MÅ foreldre være tilstede og følge med – at det går fint.

Videre er keeperskolene våre åpen for alle. Både nybegynner og proff er velkommen hos oss.

Vi tar imot påmeldinger fra både keepere, klubber og foreldre. Her skal ingen stå utenfor og se på!

Måten vi organiserer treningen på er først å dele deltakerne opp i grupper. Hver gruppe får sin egen keepertrener. Inndeling i gruppene skjer ut i fra alder og nivå. Våre instruktører tilpasser treningene etter nivå og behov.

I gruppene jobber vi med basisteknikker som alle keepere må ha kontroll på. Vi har en del hovedtema som er viktige for alle keepere. Vi jobber mye med basisteknikk som GREP, FALLTEKNIKK, FORFLYTNING-SKUDD, EN MOT EN, DISTRIBUSJON og litt FELTARBEID. Ellers er det generelt mye fokus på fotarbeid, koordinasjon, balanse og litt styrke.

Vi har lang erfaring med å arrangere keepertrening for barn og ungdom. Siden oppstarten i 2005 har vi utelukkende fått veldig gode tilbakemeldinger fra deltakere på alle våre arrangement.

Og mange av dem deltar på flere av våre keeperskoler. Ambisiøse keepere får aldri nok trening! Så meld dere på flere skoler etterhvert som vi kommer til å øke vårt tilbud om keepertrening i «gamle» Hordaland.

Dessuten vil mange gjennom disse skolene få et innblikk i hva som må til for å bli enda bedre keeper.

Begrenset antall plasser – så vær snar og meld deg på.

Vi ønsker alle foreldre og trenere hjertelig velkommen til å være tilstede. Og et godt tips er å filme keeperen din, slik at hun/han får se seg selv som keeper. Det er veldig lærerikt!

Pris: Kr 1.150,- pr keeper

Vi sender faktura når vi vet at vi kommer til å gjennomføre.

Vi må ha minimum 10 påmeldte for å gjennomføre.

mai 7 @ 09:00 — mai 8 @ 13:00
09:00 — 13:00 (28h)

Bergen

Påmelding