John Achterberg, treneren til Allison Becker fra Liverpool FC (kåret til verdens beste keeper) er invitert av Rogaland Keeperskole for å lære bort sine kunnskaper til norske fotballkeepere fra 10 til 17 år.

Vi har plass til 80 deltagere. Dette er et «scoop» for Rogaland Keeperskole og det er helt unikt at vi har lykkes med å få til et arrangement i Stavanger med en slik internasjonal trenerkapasitet som John Achterberg.

 

John var i Bergen og hadde keeperskole med oss 10-11 juni 2023. Du kan lese mer her: https://www.liverpool.no/nyheter/2023/6/john-achterberg-var-med-paa-aa-gjoere-bergen-keeperskole-til-en-suksess-for-95-unge-maalvakter/

Vi planlegger et lignende opplegg på Ålgård – i nærheten av Stavanger.

 

Keeperskolen vil bestå av både keepertrening og et foredrag med John, som sikkert også vil inneholde noen historier knyttet til Liverpools Champions League og Premier League triumfer.

Treningen foregår lørdag fra kl 09:00 til kl 14:00. Søndag trener vi fra kl 10:00 til kl 14:00.

Her blir det anledning til å få gode øvelser, treningstips og gode råd på veien mot å bli en bedre keeper. Det blir også et spennende og interessant foredrag for både keepere og foreldre på lørdag ettermiddag, dette foregår på engelsk.

Arrangementet er tilgjengelig for keepere, både gutter og jenter fra hele landet uansett ferdighetsnivå og uansett hvilket lag de heier på. Dette er et breddearrangement – og ikke noe akademi! Rogaland Keeperskole stiller også med sine dyktige instruktører! Det sportslige opplegget styres og ledes selvsagt 100% av John.

Vi deler inn i grupper på max 10 keepere i hver gruppe, med hver sin keepertrener – som følger gruppen hele helgen. John er Supervisor og går rundt i gruppene og inspirerer og hjelper til med øktene.

Vi som arrangør planlegger enkel servering til keepere, men hver enkelt keeper kan også ta med seg sin egen mat og drikke til pausene.

Det planlegges også salg av keeperhansker fra Select. Vi vil legge opp til forhåndsbestilling av hansker for de som melder seg på.

John vil samtidig selge sin ny-utgitte bok og kanskje signere denne 🙂 Den koster £20, som betales direkte til John. Vi vil sende ut forhåndsbestilling på denne boken i forkant, for å sikre at han tar med seg nok eksemplarer.

Pris for keeperskolen er kr 2.700,-. I deltakerpakken inngår:

  • 2 hele dager med keepertrening koordinert av John
  • Foredrag (1 gratis forelder/trener pr keeper) lørdag ettermiddag
  • Trøye fra Select
  • Påsmurt baguette/wraps til lunch begge dager og drikke

MRK! Dette er ikke noe offisielt Liverpool FC arrangement!

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Geir Håkon Valland – 916 73 364 / geirhakon@rogalandkeeperskole.no

Bård Johannessen – 917 34 797 / baard@keeper.no

 

juni 1 @ 09:00 — juni 2 @ 14:00
09:00 — 14:00 (29h)

Bergen, Oslo, Rogaland, Trøndelag

Påmelding