OPPSTART 2. OKTOBER 2022 – LØPENDE PÅMELDING!

Også denne vintersesongen har vi valgt å gjennomføre vår keepertrening i den flotte Grei fotballhall på Kalbakken. https://www.idrettsbygg.no/prosjekter/grei-fotballhall

Vi har fått tid i hallen og leier nå 1/4 bane i 3 timer. Først trener Utviklingsgruppen den første 1,5 timen, så kommer Akademigruppen og trener den neste 1,5 time.

Vi viderefører suksessen med vårt keeperakademi som ble fulltegnet på rekordtid de siste årene. Vi har dessverre hatt venteliste, så det gjelder å være tidlig ute! Akademiet gjennomføres over 12 søndagskvelder inne i OBOS-HALLEN (17.30-19.00). Første pulje fra oktober til jul. Andre pulje fra januar til mars

På Akademiet vårt ønsker vi å jobbe med keepere mellom 13 og 17 år som er talentfulle og som vil utvikle seg og satse skikkelig. Øktene og øvelsene er utformet og tilpasset keepere som holder et høyt kvalitetsmessig nivå. Vi etablerer grupper på max 6 keepere i hver gruppe med hver sin instruktør. Dette vil gi keeperne full fokus fra instruktøren og maksimalt utbytte av øktene. Det trenes i økter på 1,5 time med et nytt tema hver gang.

Oppstart første pulje er 2. oktober

Prisen er 5.200.- som inkluderer 12 økter. Basert på tilbakemeldinger fra deltakerne har vi valgt vekk utstyr i pakken. Men dette kan dere kjøpe, vi vil ta opp bestilling på en av de første øktene.

Det er begrenset med plasser i hver pulje og vi fyller opp gruppene fortløpende.

Vel møtt

oktober 2 @ 17:30 — desember 18 @ 19:00
17:30 — 19:00 (1849h 30′)

Oslo

Påmelding