Innendørs trening

INNENDØRS KEEPERTRENING I VESTLANDSHALLEN

UKENTLIG TRENING MED BERGEN KEEPERSKOLE I VESTLANDSHALLEN NOVEMBER  – APRIL 

Gruppe 1 trener fra november til januar
Gruppe 2 trener fra januar til april

Det er mulig å melde seg på i begge gruppene.
Treningstid blir tirsdager kl 1630-1800
Oppstart 3 november

Vi har 2 nivå; AKADEMI og UTVIKLINGSGRUPPE;

På  VINTER AKADEMIET tar vi i mot inntil 12 gutter og jenter i alderen 13-17 år. Her ønsker vi å jobbe med keepere  som er talentfulle og som vil utvikle seg og satse skikkelig. Øktene og øvelsene er utformet og tilpasset keepere som holder et høyt kvalitetsmessig nivå.

Vi etablerer 2 grupper på mellom 6  keepere i hver gruppe med hver sin instruktør. Dette vil gi keeperne full fokus fra instruktøren og maksimalt utbytte av øktene. Det trenes i økter på 1,5 time med et nytt tema hver gang.

Vi har BARE positive tilbakemeldinger fra deltakerne ALLE årene vi har holdt på! Og hvert år har vi hatt fulltegnet – så her er det bare å være tidlig ute og melde seg på!

På UTVIKLINGSGRUPPEN tar vi imot keepere mellom 10 og 14 år som ønsker å bruke vinteren på tilpasset kvalitetstrening. Vi trener i 2 grupper på 10 keepere og legger opp til et utviklende og krevende opplegg så det er viktig at de som melder på legger inn både full fokus og innsats. Vi benytter erfarne instruktører som holder et høyt faglig nivå.

© 2020 - Levert av Erdal Solutions