2 dagers keeperskoler

2 Dager keeperskole

På våre 2  dagers keeperskoler ønsker vi velkommen alt fra de yngste som for første gang møter en «proff» keepertrening, gjerne i en alder av 8-9 år, hvor det å stå i mål er noe spennende å se nærmere på.

Eller de som er eldre og litt nysgjerrige på keeper-rollen eller som et par ganger i året er innom keeperskoler og syntes det inspirerende og motiverende for å fortsette som keeper.
Mange av «proffene» våre har startet med å delta på våre 2 dagers keeperskoler, og så tatt steget videre i pyramiden.

Vi planlegger i snitt en 2 dagers keeperskole pr måned, med god spredning i hele fylket vårt.

På våre 2 dagers keeperskole i helgene starter vi normalt opp kl 09.00 eller 10.00 begge dager og holder på til kl 13.00 eller 14.00.
Vi legger inn en liten pause rundt kl halvveis. Deltakerne tar med litt mat og drikke til denne pausen

Deltakerne må ta med egen ball, leggskinn og drikke til treningen.

Under hele skolen vil vi ha salg av diverse keeperutstyr fra SELECT keeperhansker, keeperdrakter og annet viktig utstyr som keeper trenger.

Vi deler opp deltakerne i grupper, som som får hver sin trener. Inndeling i gruppene skjer ut i fra alder og nivå. Vår instruktør tilpasser treningene etter nivå og behov. Denne treneren følger gruppen begge dager.

I gruppene jobber vi med basisteknikker som alle keepere må ha kontroll på. Vi har 4-5 hovedtema som er viktige for alle keepere. Vi jobber mye med basisteknikk som GREP, FALLTEKNIKK, FORFLYTNING-SKUDD, EN MOT EN, DISTRIBUSJON og litt FELTARBEID. Ellers er det fokus på fotarbeid, koordinasjon, balanse og litt styrke.

Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra deltakere på disse skolene. Og mange av dem deltar på flere skoler. Ambisiøse keepere får aldri nok trening! Så meld dere på flere skoler.
Dessuten vil mange gjennom disse skolene få et innblikk i hva som må til for å bli enda bedre keeper. Og våre ukentlige tilbud kan da være neste steg i karrieren.

Interessert? Ta kontakt med Reidun på info@bergenkeeperskole.no

© 2020 - Levert av Erdal Solutions